VA-keur

VA-Keur is hét keurmerk voor veilige arbeidsmiddelen.
VA-keur is een onafhankelijk en kwalitatief hoogstaand veiligheidsinspectiesysteem, dat zich richt op veiligheidsinspecties van arbeidsmiddelen.
Het is belangrijk om regelmatig veiligheidsinspecties uit te laten voeren, om de veiligheid van uzelf en uw werknemers te waarborgen.

Offerte aanvragen

Home 9 VA-keur

Veiligheidsinspecties door erkend VA-keur bedrijf

JRT Mechanisatie is als erkend VA-keur bedrijf bevoegd om veiligheidsinspecties uit te voeren op diverse soorten machines en apparatuur.

Veiligheidsinspecties kunnen worden onderverdeel in groot materieel, elektro, 400 Volt speciale toestellen en landbouw- tuin- en park machines. Onze keurmeesters mogen alle soorten inspecties uitvoeren van klein elektrisch- of motor aangedreven handgereedschap en arbeidsmiddelen tot grote machines en werktuigen die worden ingezet in de agrarische sectoren, de groenvoorzieningssector, de infra- en cultuurtechnische sector, de bouw- en de logistieke sector en binnen (semi) overheidssectoren.

JRT Mechanisatie beschikt tevens over een eigen veiligheidskundige, deze kan voor uw bedrijf o.a. het volgende verzorgen:

-Maken van een RI&E

-Maken en bijhouden van het VCA Handboek. (Ook voor andere collega VA-Keur bedrijven)

-Schrijven of herschrijven van een machine CE.

-Schrijven van gebruiksaanwijzing voor een eigenbouw machine.

Deskundig advies voor veiligheidsverbeteringen in uw organisatie

Bij ons kunt u rekenen op deskundigheid en kwaliteit, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw machines veilig en betrouwbaar zijn en uw medewerkers veilig kunnen werken.
Naast veiligheidsinspecties kunnen wij u ook adviseren over eventuele verbeterpunten in uw organisatie wat betreft veiligheid.

JRT Mechanisatie beidt ook diverse andere diensten aan, zoals onderhoud, reparaties en keuringen van arbeidsmiddelen. Zo kunt u bij ons terecht voor een totaaloplossing op het gebied van machineveiligheid en onderhoud.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en deskundig bedrijf voor veiligheidsinspecties en machineonderhoud? Neem dan contact op met JRT Mechanisatie, erkend VA-keur bedrijf. Wij helpen u graag verder.