Over ons

JRT Mechanisatie is in 2004 gestart als eenmanszaak. De eigenaar Jacob richtte zich op onderhoud en reparatie van scheepsmotoren, baggerpompen, generatoren, grondverzetmachines, landbouwmachines, verreikers en intern transportmaterieel zoals heftrucks en hoogwerkers.

Offerte aanvragen

Home 9 Over ons

Geschiedenis van JRT Mechanisatie

Door de uitbreiding van werkzaamheden werd er in 2008 een werkplaats gehuurd en ging JRT Mechanisatie de samenwerking aan met twee zzp’ers.

In 2016 hebben we een werkplaats aangekocht aan de Abel Olsderweg. Hier kunnen wij onze klanten nog beter en sneller van dienst zijn. Door de snelle groei van het bedrijf en de werkzaamheden hebben we meerdere medewerkers in dienst genomen.

Vanaf 2015 is JRT Mechanisatie een VA-keur bedrijf en kunnen klanten ook bij ons terecht voor het keuren van gereedschap, machines, en werktuigen in de landbouw-, tuin en park-, intern transport- en industriesector.

Ook bieden wij nieuwe en gebruikte landbouw- en grondverzet machines aan. We zijn dealer van de merken Samasz, Engcon, Merlo, Mitsubishi, Bijlsma-Heracules, Grasshopper, en EGO. Bovendien zijn we ook een steunpunt voor FlexHydro, te Winschoten.

Meer informatie?

Kijk op onze dienstenpagina. Hier leggen we alles haarfijn uit. We worden ook wel een echt alleskunner bedrijf genoemd!