Erkend leerbedrijf SBB

JRT Mechanisatie is een erkend SBB leerbedrijf. Dit betekent dat wij officieel zijn erkend door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) als leerbedrijf. Als leerbedrijf bieden wij studenten de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en hun vaardigheden te ontwikkelen in het vakgebied van de mechanisatie.

Offerte aanvragen

Home 9 Over ons 9 Erkend leerbedrijf SBB

Uitdagende en professionele leeromgeving bij JRT Mechanisatie

Door onze kennis en ervaring te delen met jonge professionals, leveren wij een bijdrage aan de kwaliteit van het beroepsonderwijs en zorgen wij ervoor dat de sector blijft innoveren.

Bij JRT Mechanisatie bieden wij een uitdagende en professionele omgeving waar studenten kunnen leren en groeien. Wij vinden het belangrijk om onze kennis en expertise te delen met de nieuwe generatie vakmensen en hen te begeleiden in hun ontwikkeling.

Erkend SBB leerbedrijf voor praktijkervaring en vaardigheidsontwikkeling

Als erkend SBB leerbedrijf zijn wij trots op onze bijdrage aan de ontwikkeling van de sector en onze rol in het opleiden van de volgende generatie vakmensen. Bij JRT Mechanisatie zijn studenten dan ook van harte welkom om bij ons praktijkervaring op te doen en hun vaardigheden verder te ontwikkelen.