Tuin- en parkmachines

Ben je op zoek naar een nieuwe grasmaaier? Of een gebruikte parkmachine? JRT Mechanisatie heeft regelmatig nieuwe of gebruikte tuin- en parkmachines in haar assortiment. We zijn dealer van diverse merken, zoals Grasshopper en EGO Power+. Je bent dus verzekerd van goede kwaliteit.

Is de gewenste machine niet meer leverbaar bij andere dealers? Of zoek je alleen een bepaald onderdeel? Wij kunnen nagenoeg alle soorten tuin- en parkmachines nog wel leveren. En vandaag besteld, is in de meeste gevallen morgen geleverd.

Offerte aanvragen

Home 9 Diensten 9 Tuin- en parkmachines

Nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines

Zoek je een zitmaaier, bosmaaier of andere tuinmachine? JRT Mechanisatie is dealer van verschillende landbouw en grondverzet merken. De producten van deze merken zijn niet altijd beschikbaar voor particulieren. Bij ons kun je als particulier toch je gewenste machine kopen.

Wil je graag je parkmachine verkopen? Wij kopen deze ook graag van je over tegen een scherpe prijs.

Onderhoud van machines

JRT-Mechanisatie wordt ook wel een alleskunner bedrijf genoemd. Je kunt namelijk ook bij ons terecht voor onderhoud aan je tuin- en parkmachines. We bieden preventief onderhoud aan grasmaaiers, bosmaaiers en andere tuingereedschappen. Dit doen wij voor particulieren en hoveniersbedrijven. 

Bekijk onze andere machines voor de verkoop hier.