Tuin- en parkmachines

Verkoop

Tuin- en parkmachines

Bent u op zoek naar een nieuwe grasmaaier? Of een gebruikte parkmachine? JRT Mechanisatie heeft regelmatig nieuwe of gebruikte tuin- en parkmachines in haar assortiment. We zijn dealer van diverse merken, zoals Grasshopper en Merlo. U bent dus verzekerd van goede kwaliteit.

Is de gewenste machine niet meer leverbaar bij andere dealers? Of zoekt u alleen een bepaald onderdeel? Wij kunnen nagenoeg alle soorten tuin- en parkmachines nog wel leveren. En vandaag besteld, is in de meeste gevallen morgen geleverd.

Nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines

Zoekt u een zitmaaier, bosmaaier of andere tuinmachine? JRT Mechanisatie is dealer van verschillende landbouw en grondverzet bedrijven. De producten van deze merken zijn niet altijd beschikbaar voor particulieren. Bij ons kunt u als particulier toch uw gewenste machine kopen.

Wilt u graag uw parkmachine verkopen? Wij kopen deze ook graag van u over tegen een scherpe prijs.

Onderhoud van machines

JRT-Mechanisatie wordt ook wel een alleskunner bedrijf genoemd. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor onderhoud aan uw tuin- en parkmachines. We bieden preventief onderhoud aan grasmaaiers, bosmaaiers en andere tuingereedschappen. Dit doen wij voor particulieren en hoveniersbedrijven.

Bekijk onze andere machines voor de verkoop hier.

Offerte aanvragen