Draai- en freeswerk

JRT Mechanisatie is uw specialist op het gebied van CNC-frezen en draaien. Onze ervaren vakmensen hebben de kennis en expertise om hoogwaardige producten te produceren die voldoen aan uw specificaties en eisen.

Offerte aanvragen

Home 9 Diensten 9 Draai- en freeswerk

Snelle en nauwkeurige productie met moderne CNC-machines

Met onze moderne CNC-machines kunnen we snel en nauwkeurig producten produceren van verschillende materialen, waaronder staal, aluminium en kunststof. Onze machines zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en software, zodat we efficiënt en kostenbesparend kunnen werken.

Naast CNC-frezen bieden we ook conventioneel draai- en freeswerk aan. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het bedienen van conventionele machines en kunnen complexe onderdelen vervaardigen volgens traditionele methoden.

Uw partner voor zowel prototypes als grote batches

Of het nu gaat om het maken van enkel stuks of het produceren van kleine series, wij zijn uw partner voor draai en freeswerk.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om uw project te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw ideeën en doelen.